© 2018   Huisartsenpraktijk Mariahoeve                   

Huisartsenpraktijk Mariahoeve

Huisartsenpraktijk Mariahoeve  |  Norenburg 131  |  2591 AK Den Haag  |  070-3836744

Onze praktijk  

Medewerkers

Bellen met de praktijk

Afspraken maken

Thuisarts

Verrichtingen en onderzoek

Assistente

Spreekuur

Griepvaccinaties

Klachtenregeling

Spoedeisende klachten

In geval van nood

Herhalingsrecepten

Huisbezoeken

Privacy


EHBO

Contact opnemen

Inschrijvingen

Routebeschrijving

Disclaimer

disclaimer  |  klachtenregeling  |  privacy


Praktijkorganisatie Huisartsenpraktijk Mariahoeve (Den Haag) 010418.pdf

Vectors graphics designed by Freepik   


Op werkdagen is er altijd iemand aanwezig in de praktijk. Als u het nummer van de praktijk (zie contact) belt, krijgt u in het algemeen de assistente aan de telefoon. Zij helpt u verder of verbindt u zonodig door met de huisarts. Voor het maken van afspraken en het aanvragen van recepten zijn er vaste tijden waarop u kunt bellen. De telefoonlijnen worden veel gebruikt en kunnen dus wel eens bezet zijn. U helpt de assistente door het gesprek kort en duidelijk te houden.Als u belt om een afspraak te maken en de spreekuren voor die dag zijn volgeboekt, dan zal de assistente u vragen naar de aard van uw klacht. Als het dringend is, zal zij nog dezelfde dag een afspraak voor u maken. De assistente heeft genoeg ervaring en instructies van de arts om het spoedeisende karakter van uw vraag in te schatten.

Zonodig houdt zij ruggespraak met de huisarts.

Bellen met de praktijk


Voor een aantal verrichtingen kunt u een afspraak bij de assistente maken. Hiervoor kunt u in principe elke middag terecht.Deze verrichtingen zijn onder andere het geven van injecties en vaccinaties, urine-onderzoek, verwijderen van hechtingen, oren uitspuiten, ECG maken, stikstofbehandeling van wratten, controle van suikerziekte en bloeddruk en gehoorsfunctie-onderzoek.Verrichtingen & onderzoek

Assistente/praktijkondersteuner


De assistente maakt afspraken voor het spreekuur en de huisbezoeken. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen en herhalingsrecepten.


-M- Bellen met de praktijk -M- Verrichtingen en onderzoek -M- Assistente Praktijkondersteuner